Spring naar content

De Keyzer Zekerheid zet zich vrijwillig is bij Ostara de Kleine Hoeve

De Keyzer Zekerheid zet zich vrijwillig is bij Ostara de Kleine Hoeve

De Keyzer zekerheid bouwt kerstmarkt bij Ostara de Kleine Hoeve

De Keyzer Zekerheid heeft 2023 afgesloten met het maken van impact. Ostara de Kleine Hoeve organiseerde in decemeber een gezellige kerstmarkt. Medewerkers van de Keyzer hebben zich vrijwillig ingezet om de kerstmarkt klaar te zetten en aan te kleden.

Tijdens een kennismakingsgesprek tussen De Keyzer en Ostara de Kleine Hoeve werd de kerstmarkt benoemd. “Sabrina Twiss vertelde dat ze nog vrijwilligers zochten. Dat leek mij een leuke en mooie activiteit om met ons team op te pakken”, vertelt Laura Overduin. “Als bedrijf vinden we het belangrijk om ons maatschappelijk in te zetten, omdat we geloven dat we een verantwoordelijkheid hebben om een positieve impact te maken op de samenleving. Vrijwilligerswerk biedt ons als bedrijf de mogelijkheid om actief betrokken te zijn bij gemeenschappen en organisaties binnen Breda die onze steun kunnen gebruiken.”

Het team van de Keyzer heeft geholpen met het aankleden en klaarzetten van de kerstmarkt. Denk aan kampvuren klaarmaken, kerstbomen versieren, tenten opzetten en versieren, koffie, thee en broodjes klaarmaken voor de vrijwilligers van Ostara de Kleine Hoeve. “Iedereen had zijn of haar eigen taak. Het was erg goed georganiseerd”, vertelt Laura.

De fijne klik tussen Sabrina en Laura was een motiverende factor. “Ik had bij de kennismaking een leuke klik met Sabrina. We werden hartelijke en gezellige ontvangen door de bewoners en dat zorgde ervoor dat wij Ostara de Kleine Hoeve graag een handje wilden helpen”, sluit Laura af.