Spring naar content

Justin Goetzee zwaait af bij BOB

Justin Goetzee zwaait af bij BOB

Justin en zijn opvolger Lieke.
Justin en zijn opvolger Lieke.

Na bijna twee jaar neemt Justin Goetzee op 31 januari afscheid van Betrokken Ondernemers Breda. “Het was echt een prachtige tijd waarin we veel mooie dingen hebben kunnen doen dankzij en met onze partners! Ik heb er echt van genoten en ben blij dat ik betrokken blijf, nu weer als bestuurslid!”

Lieke van Boxtel is Justin opgevolgd als directeur. Ze is hem dankbaar voor het werk dat hij heeft verricht. “Justin heeft ervoor gezorgd dat BOB de afgelopen twee jaar grote stappen heeft kunnen zetten en we ons als maatschappelijk betrokken netwerk verder hebben kunnen ontwikkelen..”

Justin is verheugd dat hij het stokje als directeur mag overdragen aan Lieke. “Ik heb heel veel vertrouwen in haar. Lieke heeft zich zeer sterk ontwikkeld de afgelopen periode, net als de rest van het team, waarin iedereen afgelopen twee jaar heeft laten zien wat voor enorme betrokkenheid er is bij BOB en de doelstellingen van de organisatie. Er zit een goede energie in BOB, met veel kwaliteit en potentie.”

Om het team te versterken, breidt BOB het team per 5 februari uit met een nieuwe intermediair. Maar daarover later meer.