Spring naar content

PuurZorg: ‘Werken aan een nóg groter wij-gevoel in Breda’

PuurZorg: ‘Werken aan een nóg groter wij-gevoel in Breda’

Neeltje en Noor Treffers van PuurZorg, sinds kort partner van BOB.
Neeltje en Noor Treffers van PuurZorg, sinds kort partner van BOB.

Neeltje en Noor Treffers hebben een duidelijke missie met hun bedrijf PuurZorg, maar ook met wat ze met Betrokken Ondernemers Breda willen bereiken. Dat maken de oprichters duidelijk bij aansluiting van de matchmaker in de zorg bij BOB.

De verbintenis met BOB geeft het werk dat PuurZorg doet een extra laag, zo vertellen de twee. “In ons werk dragen wij dagelijks op indirecte wijze een steentje bij aan de mooie zorgbranche, ook in Breda en omgeving. Met Betrokken Ondernemers Breda kijken wij er naar uit om onszelf direct, op maatschappelijke wijze, in te kunnen zetten.”

Matchmaker

PuurZorg bestaat sinds meer dan vijftien jaar, en is dé matchmaker tussen flexibel en gedreven zorgtalent en zorgvrager. “Wij maken dagelijks dé ultieme match bij personeelstekorten in de verpleeg- en verzorgingshuizen, wijkzorg en palliatieve thuiszorg”, leggen de zussen uit. Dat doen ze in de provincies Noord-Brabant, Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Flevoland.

“Door echt te blijven luisteren, spelen wij in op de specifieke en persoonlijke wensen van zorgtalent en zorgvrager”, vervolgt Neeltje. “Wij zetten graag een stapje extra, juist als het even niet wordt verwacht! Werken met PuurZorg is werken op een eerlijke en duidelijke manier.”

Een groter wij-gevoel in Breda

Wat hopen ze door aansluiting bij BOB te bereiken? “Wij hopen uit de samenwerking veel nieuwe energie, plezier en voldoening te halen. En dat we voor anderen, met onze in de praktijk bewezen kernwaarden, hecht, energiek, ambitieus, direct en verrassend, samen met Betrokken Ondernemers Breda verwachtingen kunnen overtreffen, anderen kunnen gaan verrassen en zo kunnen werken aan een nóg groter wij-gevoel in ons mooie Breda!”