Spring naar content

Vrolijke muziekbingo voor bewoners van Surplus De Breedonk

Vrolijke muziekbingo voor bewoners van Surplus De Breedonk

Uitje Silent muziekbingo & Handpicked agencies

Handpicked agencies en De Silent Muziekbingo hebben donderdag 12 oktober een muziekbingo gehouden voor bewoners van Surplus De Breedonk. “We zagen de vrolijke gezichten en er werd veel gelachen, gezongen en gedanst”, vertelt Juliette Siemons van De Silent Muziekbingo. 

Juliette en DJ Wesley van De Silent Muziekbingo namen 35 bewoners van De Breedonk mee in een muzikale reis door het verleden. “We hadden expres wat liedjes gekozen met een beweging. Ook de medewerkers van Handpicked agencies werden naar voren geroepen om een leuk dansje mee te doen, als verrassing en extra entertainment”, vertelt Juliette. Drie bewoners van De Breedonk vielen in de prijzen in het Bingo-onderdeel. Handpicked agencies had voor gebakjes bij de koffie gezorgd.

Mensen verbinden

Voor zowel Handpicked agencies als De Silent Muziekbingo is de activiteit een mooie gelegenheid om een steentje bij te dragen aan de maatschappij, vertelt Juliette. “We vinden het tof om mensen te verbinden met een glimlach. Muziek brengt jong en oud samen en daarom wilden we graag eens onze Muziekbingo, in een aangepast jasje, voor deze doelgroep organiseren.”

De Silent Muziekbingo werkte samen met Handpicked agencies. “Het was super fijn om met hen samen te werken, zodat we de taken konden verdelen.” Twintig medewerkers vanuit Handpicked agencies haalden de bewoners op van hun kamer, brachten ze terug, en versierden de ruimte. Daarnaast zorgden ze voor de prijzen, iets lekkers en een stukje entertainment. Dit laatste was voor hun zelf ook gelijk een waardevolle en leuke manier van teambuilding. “Ze hebben alles ook weer heel efficiënt opgeruimd en iedereen thuisgebracht”, vertelt welzijnsmedewerkster Rina Mureau – van den Ouweland van Surplus De Breedonk.

Een groot succes

De dag is als fantastisch, vrolijk, positief en vooral heel dankbaar ervaren, vat Juliette het samen. “Het is prachtig om te zien hoe een aantal uur van jezelf, de hele dag van de bewoners kan maken. Het was heel erg leuk om te doen en op deze manier zeker voor herhaling vatbaar!” Dat vonden ook de bewoners, blijkt uit de reactie van een van hen. “De mooiste activiteit ooit georganiseerd.”