Spring naar content

3dWoodArt wil via BOB haar maatschappelijke bijdrage vergroten

3dWoodArt wil via BOB haar maatschappelijke bijdrage vergroten

Houtmeid

Paula Ackermann| 3dWoodArt is aangesloten als partner van Betrokken Ondernemers Breda. Voor Paula Ackermann is het partnerschap een extra manier om maatschappelijke verantwoordelijkheid te tonen.

Zij werkt als kunstenaar al langer met maatschappelijke organisaties zoals Amarant en de Moerbei. Daarbij is inclusiviteit belangrijk, vertelt Paula. “Breda zit in mijn hart en ik draag mijn steentje bij aan mooie projecten.” Ze hoopt zich via BOB aan meer maatschappelijke projecten te binden en lokale samenwerkingen te krijgen. “Daarnaast hoop ik op meer zichtbaarheid en zakelijke groeikansen”, aldus Paula.

Paula maakt sfeerbepalende grote 3D houten wanddecoratie van kopshout dat in hoogte verschilt en bedrukt is met een beeld. Zo brengt zij op natuurlijke wijze meer dynamiek aan een ruimte. “Ik werk graag samen met een opdrachtgever om zijn/haar wensen te combineren met mijn creativiteit is mijn passie. Er ontstaat altijd een uniek werk.”

In Breda staat Paula misschien beter bekend van mijn bedrijf Houtmeid. Hier produceert Paula allerlei houtproducten voor zowel de zakelijke als particuliere markt. “Denk aan houten borrelplanken in verschillende maten die gegraveerd of bedrukt kunnen worden met een logo of tekst of zelfs foto’s.”