Spring naar content

Zeevonk Media: video’s en foto’s voor een schone, duurzame leefomgeving

Zeevonk Media: video’s en foto’s voor een schone, duurzame leefomgeving

Zeevonk media

Zeevonk Media heeft zich aangesloten bij het netwerk van BOB. Zeevonk media is een jong mediabedrijf met hart voor onze leefomgeving. “Betrokken Ondernemers Breda creëert binnen het Bredase bedrijfsleven het bewustzijn dat we zorgvuldiger met onze planeet moeten omgaan. Die visie ondersteunen wij en we hopen door middel van een lidmaatschap een heleboel mensen te ontmoeten die gelijkgestemd zijn”, legt Juliet Adema uit.

Zeevonk Media brengt bedrijven en organisaties in beeld die een positieve impact maken op gebied van natuur, milieu en sociale ongelijkheid. “Onze kracht is dat we met een klein team korte, inhoudelijk sterke video’s maken. Daarnaast produceren we ook foto’s, aftermovies, bedrijfsfilms en animaties.”

Het team van Zeevonk Media doet dat vanuit de wetenschap dat beeld werkt. “Beeld brengt mensen in beweging. Het enthousiasmeert en zorgt dat mensen affiniteit krijgen met verhalen en projecten. Wij hopen dat we in omgeving Breda op onze manier een bijdrage kunnen leveren aan een groene en inclusieve samenleving”, vertelt Juliet.