Spring naar content

Beidehand denkt in hartjes en wil samen dagen kleuren

Beidehand denkt in hartjes en wil samen dagen kleuren

Marjolein en Ellen van Beidehand, samen met Lieke van BOB.
Marjolein en Ellen van Beidehand, samen met Lieke van BOB.

Beidehand® biedt zinvolle en kleurrijke dagbesteding aan mensen met afstand tot de maatschappij. “Daarbij gaat het om mensen met veel verschillende hulpvragen en achtergronden”, vertellen Marjolein en Ellen. “Want iedereen is bij ons welkom en mag zichzelf zijn. Wij denken niet in hokjes maar in hartjes.”

De organisatie is sinds kort maatschappelijk partner van Betrokken Ondernemers Breda (BOB), omdat de visie van BOB aansluit bij de visie van Beidehand. “Wij zijn een maatschappelijke onderneming en verbinden graag. SAMEN werken, Breda mooier maken, mensen die het nodig hebben, helpen aan een fijne dag.” 

Ellen en Marjolein zien veel kansen voor Beidehand en voor andere partners van BOB. “We hebben veel ideeën om de dagen te kleuren voor onze deelnemers en kunnen dat niet allemaal zelf uitvoeren en daarnaast willen we graag anderen helpen, eventueel samen met deelnemers, met activiteiten die we wel kunnen doen.”

Daarnaast koesteren de twee een wens voor Beidehand. “We willen graag iets organiseren voor onze vrijwilligers om hen te waarderen voor alle hulp.”