Spring naar content

Breepark zet maximaal in op maatschappelijke projecten

Breepark zet maximaal in op maatschappelijke projecten

Breepark

Breepark heeft zich aangesloten bij het netwerk van BOB. De evenementenlocatie hoopt bij BOB haar lokale netwerk uit te breiden om zo een serieuze bijdrage te kunnen leveren in de maatschappij. Breepark ziet kansen in het overdragen van kennis, het ter beschikking stellen van diverse middelen en het ondersteunen bij projecten en activiteiten. “Maak gebruik van elkaars kennis!”, benadrukt commercieel directeur Anneke Stins.

“Betrokken Ondernemers Breda is voor ons Breepark het initiatief om op maatschappelijk gebied bij te kunnen dragen”, vertelt Anneke. “Naast betrokken te willen zijn bij de lokale samenleving, is het voor ons ook belangrijk hierin ons netwerk uit te breiden.” Hieruit hoopt Breepark een sterke samenwerking aan te gaan met andere partners en zich zo samen maximaal in te zetten voor één of meerdere maatschappelijke projecten.

Breepark is een veelzijdige locatie die geschikt is voor allerlei soorten evenementen, zoals beurzen, congressen, bedrijfsfeesten, concerten en Tv-producties. Met een oppervlakte van 43 hectare is er een groot aantal faciliteiten en ruimtes die naar wens kunnen worden ingezet.

Naast evenementen bieden zij een scala aan recreatieve en sportieve activiteiten. Zo zijn er onder andere een bioscoop, een bowlingbaan, VR-games, padelbanen en diverse horecagelegenheden te vinden.