Spring naar content

Coloriginals: belangrijke thema’s in de stad uitlichten

Coloriginals: belangrijke thema’s in de stad uitlichten

Coloriginals

De aansluiting van Coloriginals als partner brengt BOB letterlijk kleur. Want Coloriginals brengt het verleden tot leven door historisch beeldmateriaal naar kleur te bewerken. Ondernemer Gerard Kamp hoopt via BOB ook meer kleur in de stad te brengen.

“Met mijn werk ken ik binnen onze stad ook de nodige activiteiten. Juist hierdoor valt het me onder andere op dat het contrast tussen rijk en arm behoorlijk is in Breda. Ook eenzaamheid is een niet te onderschatten fenomeen”, ziet Gerard. Via BOB wil hij met meer bedrijven in contact komen om dit soort onderwerpen aan het licht te brengen. “De insteek om samen met andere ondernemers maatschappelijk impact te maken voor Breda, spreekt me enorm aan.” 

Bij BOB kijkt hij uit naar ontmoetingen met mede-ondernemers. “Hieruit kunnen allerlei mooie ideeën voortvloeien die betrekking hebben op het maatschappelijk betrokken zijn”, vertelt hij. “Ik wil deel uitmaken van diverse activiteiten en graag aanwezig bij de netwerkbijeenkomsten.”

Coloriginals laat het verleden dichterbij komen door oude beelden om te zetten in kleur. Met gedegen research en hoogwaardige kwaliteit worden de foto’s in kleur opgeleverd voor verschillende doeleinden: als wanddecoratie, voor jubileumboeken en werk in opdracht voor musea, familiebedrijven, verenigingen en meer. “De beelden worden zo vertaald dat je de mensen bijna persoonlijk ontmoet, dat je ze kunt aanspreken en aanraken”, legt Gerard uit.