Spring naar content

Future WorkForce: ‘Kennis delen met partners BOB’

Future WorkForce: ‘Kennis delen met partners BOB’

Edwin Provoost van Future Workforce samen met Justin Goetzee (BOB).
Edwin Provoost van Future Workforce samen met Justin Goetzee (BOB).

Het Bredase Future WorkForce heeft zich aangesloten bij BOB. Voor de toonaangevende leverancier van Intelligent Automation-oplossingen is het een logische stap, geeft Edwin Provoost aan. “Naast mijn persoonlijke houding dat ik zowel zakelijk als privé oprecht kennis deel met iedereen, is dat ook onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. Ondanks dat we internationaal business bedrijven, vinden we het van belang om lokaal aansluiting te zoeken bij een sociaal maatschappelijk doel.”

Het bedrijf heeft als missie om werk creatiever en inspirerender te maken door mensen te bevrijden van repetitieve en foutgevoelige taken, zodat ze zich kunnen richten op waardevollere activiteiten. Met behulp van Robotic Process Automation, Artificial Intelligence, Process Mining en Low Code-technologieën biedt  Future WorkForce oplossingen die de productiviteit, kwaliteit en compliance verbeteren, met speciale aandacht voor het verhogen van de klantbeleving en medewerkerstevredenheid.

Als partner bij Betrokken Ondernemers Breda hoopt  Future WorkForce hun persoonlijke drive en expertise op het gebied van organisatorische verandering en optimalisatie vanuit een digitaliseringsperspectief in te zetten om andere organisaties te helpen met hun vraagstukken. Het bedrijf brengt waardevolle kennis en ervaring in op het gebied van procesautomatisering en technologische innovatie, waarmee ze organisaties kunnen ondersteunen bij het transformeren en verbeteren van hun bedrijfsprocessen.