Spring naar content

Groot feest: Tien jaar Betrokken Ondernemers Breda

Groot feest: Tien jaar Betrokken Ondernemers Breda

Guido Weijers. FOTO BOYD SMITH PHOTO
Guido Weijers. FOTO BOYD SMITH PHOTO

Betrokken Ondernemers Breda bestond in 2019 tien jaar. Dat vierden we op 20 november dat jaar met een grote bijeenkomst met alle partners.

We hebben genoten! En met ons de bijna 400 gasten wanneer je afgaat op de vele reacties op LinkedIn, Facebook, Instagram, Twitter en WhatsApp. Heel fijn dat alles van de afgelopen 10 jaar in deze avond samenkwam.

Onze dank is groot aan alle betrokkenen: Philip Mulié van Live Impact Eventmarketing die de organisatie van het evenement deed, regisseur Frans Huijsmans, presentatrice en zangeres Angela van Rijthoven, DJ Victor Bakker van Play Mobiel voor de muziek tijdens de ontvangst en de after party, studenten van De Rooi Pannen, afdelingen horeca die de gelukshapjes verzorgden en hostessen die de ontvangst begeleiden.

CURIO, afdeling Veiligheid voor de beveiliging van de parkeerterreinen, burgemeester Paul Depla voor zijn enthousiaste verhaal, fotografen Boyd Brian Smith en Reinier de Vlaam voor de prachtige foto’s, Huub Hangop voor zijn gastheerschap, gastvrouwen Yvonne Alewijnse, Ina Dirven en Han Jongmans voor de registratie van de gasten, Mark Jan Kleijsen voor de after movie én uiteraard Guido Weijers voor een wervelende keynote “Geluk”!