Spring naar content

Handelsbanken: ‘Via BOB bijdragen aan projecten die Breda mooier en socialer maken’

Handelsbanken: ‘Via BOB bijdragen aan projecten die Breda mooier en socialer maken’

Peter Bakker en Edwin Boonk van Handelsbanken, samen met directeur Justin Goetzee van BOB.
Peter Bakker en Edwin Boonk van Handelsbanken, samen met directeur Justin Goetzee van BOB.

Handelsbanken, de persoonlijke relatiebank voor particulieren, ondernemers en vastgoedbedrijven, heeft zich aangesloten bij Betrokken Ondernemers Breda. Deze stap benadrukt Handelsbankens toewijding aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en hun streven om een positieve impact te creëren binnen de lokale gemeenschap, stelt accountmanager particulier Peter Bakker van Handelsbanken.

“Door ons aan te sluiten bij Betrokken Ondernemers Breda verwachten we een zinvolle invulling te kunnen geven aan ons maatschappelijk beleid,” vult Edwin Boonk, kantoordirecteur, aan. “We willen maatschappelijk betrokken waarde leveren aan onze klanten, medewerkers en aan de lokale gemeenschap waarbij we alle beslissingen langs de maatschappelijke meetlat nemen.”

De keuze voor Betrokken Ondernemers Breda biedt Handelsbanken de mogelijkheid om hun maatschappelijke betrokkenheid op een effectieve manier vorm te geven, geeft Peter  aan. “We dragen graag bij aan projecten die een mooier, socialer en duurzamere Bredase regio opleveren.”

Door deel uit te maken van het netwerk van Betrokken Ondernemers Breda kan Handelsbanken niet alleen hun financiële expertise inzetten, maar ook kennis en ervaring delen met andere bedrijven en maatschappelijke organisaties.

Handelsbanken heeft een sterke focus op hypotheken, vastgoedfinancieringen, spaaroplossingen en vermogensbeheer. Daarbij staat een aantal uitgangspunten voorop, vertelt Edwin. “Maatwerk, hoge servicekwaliteit en een persoonlijke aanpak kenmerken onze dienstverlening.” De bank heeft thuismarkten in Zweden, het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen en Nederland.