Spring naar content

IC10 wil ook bij BOB graag helpende hand zijn

IC10 wil ook bij BOB graag helpende hand zijn

Welkom Pim Meesters van IC10 samen met Justin Goetzee.
Welkom Pim Meesters van IC10 samen met Justin Goetzee.

ICT-dienstverlener IC10 ziet genoeg overeenkomsten tussen Betrokken Ondernemers Breda en de eigen doelstellingen. “Als bedrijf zijn we al jarenlang de helpende hand voor onze klanten, maar we zijn dat ook graag voor de samenleving, zoals de maatschappelijke partners van BOB.”

Met het lidmaatschap van BOB hoopt IC10 samen een positieve bijdrage aan de regio Breda te leveren, geeft Pim Meesters van IC10 aan. “Als medewerkers van IC10 maken we mensen graag een beetje gelukkiger. Onze kennis, kunde en enthousiasme over ICT en software kan ook bij Betrokken Ondernemers Breda een enorme bijdrage leveren.”

 

IC 10 ziet mogelijkheden voor maatschappelijk partners bij de meest uiteenlopende vraagstukken over ICT en software. “Waarbij we graag creatief meedenken voor de slimste en best passende oplossingen. Maar ook andere technische uitdagingen gaan wij niet zomaar uit de weg.”

 

IC10 is een betrokken en klantgericht ICT- en softwarebedrijf dat bedrijven in MKB en industrie naar volle tevredenheid helpt met zowel standaard- als maatwerkoplossingen, vat Pim Meesters de dienstverlening samen. “We automatiseren en vereenvoudigen processen en maken deze beheersbaar, waardoor bedrijven sneller en efficiënter kunnen werken of betere inzichten krijgen. We doen dit op een laagdrempelige en klantgerichte manier waarbij we communiceren in begrijpbare taal.”