Spring naar content

Kabouterpalen en geitenblokken voor Parkhoeve Breda-Noord 

Kabouterpalen en geitenblokken voor Parkhoeve Breda-Noord 

Medewerkers van Bond Concepts in actie bij kinderboerderij Parkhoeve. FOTO JILLE ZUIDEMA
Medewerkers van Bond Concepts in actie bij kinderboerderij Parkhoeve. FOTO JILLE ZUIDEMA

Twintig medewerkers van Bond Concepts en First Crown Beheer hebben in de laatste week van juni tijdens een gezamenlijke teamdag de handen uit de mouwen gestoken. Het team ging na bemiddeling van  Betrokken Ondernemers Breda aan de slag bij kinderboerderij Parkhoeve Breda-Noord. 

“Na een enthousiast voorgesprek met Leonie van Parkhoeve over wat zij vanuit de kinderboerderij graag zouden willen, zijn we direct aan de slag gegaan met de nodige voorbereidingen”, vertelt Brigitte Meertens van Bond Concepts. 

Het technisch team van First Crown Beheer ging aan de slag met het maken van materialen. Zo kwam het team goed voorbereid bij de kinderboerderij met totempalen- en bewegwijzieringsborden, kabouterpaaltjes en geitenblokken. “’s Morgens vroeg hebben we alles afgeleverd op Parkhoeve en na de koffie met heerlijke appeltaart zijn we zeer enthousiast aan de slag gegaan.”

Het team van 20 medewerkers nam kwasten ter hand, monteerde allerlei meegebrachte materialen en had vooral ook veel lol. “Het team van Parkhoeve was enorm enthousiast en blij”, merkten de medewerkers van Bond Concepts en First Crown Beheer. En ook de dieren maakten al gelijk gebruik van de nieuwe speeltoestellen voor dieren. “De fantastische dag werd voldaan afgesloten met een hapje en drankje.”