Spring naar content

Leger des Heils Breda ziet groei en kansen in samenwerkingen met bedrijfsleven in Breda

Leger des Heils Breda ziet groei en kansen in samenwerkingen met bedrijfsleven in Breda

Leger Des Heils

Leger des Heils Breda heeft zich aangesloten bij BOB. “Met een warme huiskamer, onze kringloopwinkel, een koffie inloop voor iedereen, ons lunchcafé, een creatief café voor mensen die gezelligheid zoeken en gesprekken over zingeving, willen we onze bijdrage leveren aan de stad”, vertelt Heleen Verburg.

De Bredase afdeling van Leger des Heils zoekt samenwerking met bedrijven om zo de buurt en de bewoners ondersteunen. “Wij geloven in de buurt en de mensen die daar wonen. Voor hen willen we een prettige en veilige buurthuiskamer met tweedehandskledingwinkel zijn”, aldus Heleen.

Ieder mens telt, onderstreept ze. “Op basis van onze christelijke grondbeginselen willen wij als Leger des Heils er ook zijn voor hen die geen helper hebben. Ook bieden we een kleinschalige dagbesteding aan mensen met een beperking.”

Leger de Heils Breda wil meer contact hebben met diverse bedrijven en/of maatschappelijke organisaties in de stad. “Wij willen ons netwerk vergroten om vanuit daar mogelijk een uitgebreider dienstenpakket te kunnen bieden. Samen sterk!