Spring naar content

Lokale Omroep BredaNu: ‘Creatieve oplossingen en mooie verhalen’

Lokale Omroep BredaNu: ‘Creatieve oplossingen en mooie verhalen’

Lieke van Boxtel van BOB met voorzitter Frank Zijlmans van BredaNu.
Lieke van Boxtel van BOB met voorzitter Frank Zijlmans van BredaNu.

BredaNu heeft zich aangesloten bij BOB. De lokale omroep van Breda hoopt door aansluiting bij het netwerk van Betrokken Ondernemers Breda nog meer mooie en relevante verhalen uit de stad op te halen. “En we zoeken ook zeker hulp bij uitdagingen die wij als lokale omroep ervaren”, vertellen hoofdredacteur Tijmen Moelker en voorzitter Frank Zijlmans. 

BredaNu brengt via verschillende media-uitingen, zoals radio, televisie en online kanalen, het reilen en zeilen van Breda bij de inwoners thuis. Meer dan 100 vrijwilligers, variërend van beginners tot professionals en van verschillende leeftijden, maken dit mogelijk.

“Onze rol als BredaNu is het vangen en vertellen van de vele verhalen die Breda te bieden heeft. We willen een venster zijn naar de gemeenschap en de verhalen die hier leven, delen en vieren,” aldus Tijmen. “Onze samenwerking met Betrokken Ondernemers Breda stelt ons in staat om direct contact te leggen met een breed scala aan ondernemers en bedrijven. Hierdoor kunnen we nog meer inspirerende verhalen uit ons netwerk halen,” voegt Frank toe. 

Het partnerschap biedt echter meer dan alleen verhalen. BredaNu verwacht dat het netwerk van Betrokken Ondernemers Breda waardevolle ideeën en creatieve oplossingen kan bieden voor de uitdagingen waar de organisatie mee te maken heeft. “Naast de inhoudelijke samenwerking hopen we ook op organisatorisch niveau te profiteren van dit netwerk. Als stichting staan we voor verschillende uitdagingen en we geloven dat het diverse netwerk ons kan ondersteunen in onze groei,” benadrukt Tijmen.