Spring naar content

Magazijn076: ‘Meer mooie ontmoetingen en kruisbestuivingen’

Magazijn076: ‘Meer mooie ontmoetingen en kruisbestuivingen’

Sandra Kok en Ingeborg van Dixhoorn samen met Lieke van Boxtel bij de ondertekening van hun partnerschap.
Sandra Kok en Ingeborg van Dixhoorn samen met Lieke van Boxtel bij de ondertekening van hun partnerschap.

Deelname aan een aantal Meet en Match-bijeenkomsten bevestigde voor Ingeborg van Dixhoorn van Magazijn076 dat aansluiting bij Betrokken Ondernemers Breda een goede keus is. “Er zijn nu al mooie ontmoetingen en kruisbestuivingen.”

Volgens Ingeborg zijn er voldoende kansen voor de partners van BOB. “Met een meer gelijkwaardige deelname, kun je elkaar nog meer versterken en verrijken. Kennis delen en verbinden, dat is waar wij als Magazijn076 voor staan. Die waarden passen perfect bij BOB.”

Autisme
Magazijn076 is een werk- en ontmoetingsplaats voor mensen met autisme. “Bij ons kun je ondernemen of deelnemen aan projecten, zodat je specifieke vaardigheden ontdekt,  werkervaring en ervaring op kunt doen, gelijkgestemden kunt ontmoeten en bovenal kunt zijn wie je bent.” Bij het centrum is ruimte voor talent, creativiteit en innovatie. “Wij geven ervaringsworkshops en zijn het kenniscentrum in Breda voor mensen met autisme, hun naasten, professionals en bedrijven.”

Inclusie
Wat kunnen andere partners van BOB van Magazijn076 verwachten? “Wij normaliseren, faciliteren en creëren kennis en mogelijkheden binnen bedrijven als het gaat om inclusie. Wij hebben kennis en kunde op het gebied van autisme en een Magazijn vol met enthousiaste deelnemers, vrijwilligers en medewerkers die graag willen deelnemen aan het Bredase bedrijfsleven!”