Spring naar content

Match and Work: ‘Geïnspireerd raken en samen impact maken’

Match and Work: ‘Geïnspireerd raken en samen impact maken’

Annemijn Beck en Justin Goetzee: blij met de samenwerking. FOTO JILLE ZUIDEMA
Annemijn Beck en Justin Goetzee: blij met de samenwerking. FOTO JILLE ZUIDEMA

Match and Work is afgelopen maand officieel toegetreden tot Betrokken Ondernemers Breda. Directeur en mede-oprichter Annemijn Beck kijkt er naar uit om bij Betrokken Ondernemers Breda verbinding te maken met gelijkgestemden. “Om samen te kijken hoe we de inwoners van Breda kunnen ondersteunen om hun levenskwaliteit te verbeteren. We houden van nieuwe projecten, impact maken en samenwerken.” 

Afstand tot de arbeidsmarkt

Het bedrijf is expert op het gebied van alles wat te maken heeft met ‘mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt’ en werk. “Informatie hierover delen we graag, ook stellen we ons netwerk van samenwerkingspartners graag ter beschikking”, geeft de directeur aan. 

Beck is helder over waarom ze aansluiting heeft gezocht bij BOB: “Wij willen vooral geïnspireerd raken en nieuwe contacten opdoen die dezelfde waarden delen, zo kunnen we impact maken!”  Of, zoals ze het in bondig Engels verwoordt: “Let’s inspire each other and create great things!”

Sociaal

Match and Work is een hands- on, daadkrachtig en sociaal bedrijf. “We hebben plezier in ons werk en houden wel van een uitdaging.” Met haar team helpt ze bedrijven sociaal te ondernemen. “Dit doen we door middel van het samen creëren van duurzame werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We pakken dit in zijn geheel van begin tot eind voor onze partners op.” Voorbeelden daarvan zijn projectmanagement, de ontwikkeling van Talent Ontwikkel Programma’s, jobcoaching en praktijkbegeleiding. “Dat doen we onder meer voor De koekfabriek, Bakkerij Klootwijk, Omoda en FeelGoodFood.”

FOTO JILLE ZUIDEMA