Spring naar content

‘Met kennis én tomeloze energie steentje bijdragen’

‘Met kennis én tomeloze energie steentje bijdragen’

DoctorConnect is partner geworden van Betrokken Ondernemers Breda.
DoctorConnect is partner geworden van Betrokken Ondernemers Breda.

 Edmée van Montfort en Claudia Huls zijn duidelijk over wat DoctorConnect wil bereiken met het lidmaatschap van Betrokken Ondernemers Breda: “We vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen en mooie initiatieven te ondersteunen met onze kennis én tomeloze energie.”

DoctorConnect, gevestigd in het centrum van Breda, begeleidt artsen in hun loopbaan. “Wij coachen artsen, bemiddelen artsen naar een nieuwe baan of opdracht”, vertelt Edmée. “Een vitale arts in een gezonde organisatie. Dat is het recept voor de beste zorg en onze drijfveer. Omdat vitaliteit nooit vanzelf spreekt, bieden wij artsen alle ondersteuning voor een duurzame carrière. En adviseren wij opdrachtgevers in goed werkgeverschap. Telkens als carrières een impuls nodig hebben, staan wij in de startblokken. Met de mooiste vacatures, coaching en ondersteuning bij re-integratie.”

Het bedrijf werkt in heel Nederland en soms daarbuiten, maar voelt grote betrokkenheid met Breda. Claudia is er geboren en getogen. “En wij werken veel samen met ondernemers in Breda. We zijn niet aangesloten om per se iets te halen, meer om te brengen”, geven de twee zakenpartners aan.  

DoctorConnect deelt graag haar kennis op het gebied van loopbaanvraagstukken. “Daarnaast zijn we ondernemers, moeders, dochters, vriendinnen. Kortom, breed inzetbaar! Komende tijd onderzoeken we graag welke initiatieven bij ons passen.”

Ze doen dat geheel in lijn met de visie van het bedrijf: ‘De juiste arts op de juiste plek!’