Spring naar content

Moore DRV: ‘Bij BOB drijvende kracht zijn voor sociale impact’

Moore DRV: ‘Bij BOB drijvende kracht zijn voor sociale impact’

Moore DRV

Moore DRV, een accountantskantoor dat ondernemers ondersteunt bij het duurzaam verbeteren van hun prestaties, heeft zich aangesloten bij Betrokken Ondernemers Breda. Partner en accountant Patrick Hausen legt uit waarom het bedrijf ervoor heeft gekozen om partner te worden bij dit netwerk van betrokken ondernemers.

“Betrokken Ondernemers Breda is een fantastisch initiatief voor de gemeente Breda, de ondernemers en de verschillende maatschappelijke organisaties”, aldus Patrick Hausen. Hij benadrukt dat Moore DRV door de samenwerking in contact komt met maatschappelijke organisaties en geïnspireerd wordt door kennissessies die bijdragen aan het realiseren van een nog grotere positieve sociale impact in de gemeente Breda. Daarnaast kan Betrokken Ondernemers Breda ondersteuning bieden bij het verder ontwikkelen van de social ambition van Moore DRV, met specifieke focus op de vestiging in Breda en binnen de gemeente.

Als organisatie hoopt Moore DRV uit het netwerk van Betrokken Ondernemers Breda inspirerende ondernemers te ontmoeten en samen te werken aan het verbeteren van Breda. Het bedrijf heeft ook concrete plannen om zich actief in te zetten voor de gemeenschap. “We beloven altijd een drijvende kracht te zijn voor positieve sociale impact en we willen ‘het goed doen’ voor de gemeenschap in Breda”, aldus Hausen. Zo heeft Moore DRV gevraagd om hulp bij het organiseren van een ESG-dag, waar alle 75 medewerkers van de Bredase vestiging zich zullen inzetten voor verschillende maatschappelijke organisaties.

Met deelname aan Betrokken Ondernemers Breda wil Moore DRV niet alleen een bijdrage leveren aan de gemeenschap, maar ook de mogelijkheid benutten om samen met andere betrokken ondernemers Breda nog mooier te maken, besluit de accountant.