Spring naar content

Onvergetelijke dag bij Rolerisuit voor De Keyzer Zekerheid 

Onvergetelijke dag bij Rolerisuit voor De Keyzer Zekerheid 

De Keyzer bij Rolerisuit
De Keyzer bij Rolerisuit

Rolerisuit vervoert jaarlijks tientallen Bredanaars naar uitjes. De Bredase organisatie doet dat met vrijwilligers en met eigen bussen. En dan is het fijn als die bussen er fris uitzien. Een klus waar de vrijwilligers niet aan toe komen. Voor De Keyzer Zekerheid reden om in actie te komen. Vrijdag 15 september gingen de medewerkers aan de slag. “Het was een onvergetelijke dag vol gezelligheid.”

De Keyzer voert regelmatig vrijwilligersactiviteiten uit met het eigen team. Dit keer wilden ze graag met hun handen een bijdrage leveren. “Bij Rolerisuit werken ze met veel vrijwilligers die allemaal hun eigen taken hebben. Het laten rijden van de bussen om mensen die rolstoelafhankelijk zijn een leuke dag te laten beleven is hierbij de hoofdactiviteit. Het wassen van de bussen schiet er dan vaak bij in. Wij vonden het een mooie bijdrage om deze klus op ons te nemen”, vertelt Laura Overduin.

Toegevoegde waarde

Met elf collega’s is De Keyzer hartelijk ontvangen bij de stichting Rolerisuit, compleet met zelfgebakken taart. Daarna zijn ze voortvarend aan de slag gegaan met het schoonmaken van de bussen, alleen onderbroken door een heerlijke lunch in de mooie boerderij van de stichting. “De reacties van de mensen bij Rolerisuit toen ze zagen hoe schoon de bussen waren na een paar uur poetsen zijn onvergetelijk”, vertelt Laura. “Vooral omdat ze aangaven dat ze hier dus normaal niet aan toekomen. Hierdoor hadden we echt het gevoel dat we van toegevoegde waarde waren voor de stichting. De bussen waren alleen bij het ophalen zo schoon geweest, kregen wij te horen.”

Onvergetelijk

Al met al een geslaagde dag, die werd besloten met een borrel en als bedankje een plantje uit eigen tuin van Rolerisuit. “Voor ons was het als team ook weer een ervaring op zich om op deze manier samen te werken. Het was een onvergetelijke dag vol gezelligheid. Iedereen ging dan ook moe maar voldaan naar huis”, concludeert Laura.