Spring naar content

Poppodium Phoenix gelooft in verbinding en kracht door muziek

Poppodium Phoenix gelooft in verbinding en kracht door muziek

Foto Phoenix

Stichting Poppodium Phoenix heeft zich aangesloten bij Betrokken Ondernemers Breda. De poporganisatie doet dat omdat ze gelooft in de kracht van de gemeenschap: samen bereik je meer dan alleen. 

Poppodium Phoenix biedt oefenruimtes, podia en workshops aan en verzorgt optredens, jamsessies en evenementen, vanuit de gedachte dat muziek en podiumkunsten zorgen voor verbinding en mensen in hun kracht zetten.

Bij Poppodium Phoenix wordt een podium geboden aan de jongerencultuur in Breda. “Er is veel ruimte voor de persoonlijke ontwikkeling van jongeren door middel van vrijwilligerswerk, projecten en jeugdactiviteiten”, vertelt bestuurslid Renee Acda.

Phoenix hoopt de kracht van de BOB-community te ervaren. “Als vrijwilligersorganisatie hebben wij niet alle expertise in huis. Door gebruik te maken van de expertise en het netwerk van BOB willen wij bijdragen aan bewust ondernemen”, vertelt Renee.

Het poppodium kan expertise en ondersteuning gebruiken op juridisch en organisatorisch vlak, maar ook op gebied van  PR en communicatie. Voor de andere partners van BOB ziet Acda ook kansen vanuit Phoenix. “Phoenix heeft expertise wat betreft podiumkunsten, zoals bandjes, video-art, dj’s, et cetera. We kunnen voor een bijzondere avond zorgen, of er nu karaoke, lounge, house, dance of soul moet komen: Phoenix weet het te organiseren”, besluit Renee.