Spring naar content

Raaak Personeel: ‘Verbinding aangaan met mensen in onze stad’

Raaak Personeel: ‘Verbinding aangaan met mensen in onze stad’

Raaak Personeel

Raaak Personeel heeft zich aangesloten bij Betrokken Ondernemers Breda (BOB) met een duidelijke visie: samenwerking, betrokkenheid en een bijdrage leveren aan Breda. Of zoals Rebecca Reijne, accountmanager bij Raaak Personeel, het verwoordt: “Wij willen bij BOB de verbinding aangaan met de mensen in onze stad.” 

Volgens Rebecca is de verbinding met mensen essentieel voor Raaak Personeel: “Zichtbaar zijn. Gezichten herkennen en de echte mensen achter de bedrijven leren kennen.” Ze benadrukt dat dit partnerschap Raaak Personeel de gelegenheid biedt om nauwer samen te werken met andere ondernemers en zo een positieve impact te hebben op de stad Breda.

Het bedrijf heeft niet alleen als doel om te netwerken, maar ook om bij te dragen aan het welzijn van anderen. Rebecca vervolgt: “Wij willen lachen en proosten, delen en ondersteunen. Maar ook kennis met elkaar delen, ideeën opdoen en van elkaar leren.” Raaak Personeel staat klaar om ondernemers en werknemers te helpen met hun expertise op het gebied van de arbeidsmarkt, personeelszaken en sollicitatietips. Ze benadrukt ook dat ze graag willen horen waar ze anderen mee kunnen helpen.

Naast het delen van kennis en ondersteuning, heeft Raaak Personeel een sterke drive om zich actief in te zetten voor de stad. Rebecca zegt: “Én wij willen onze handen uit de mouwen steken om ons mooie Breda nog mooier te maken.” 

Met het partnerschap bij BOB heeft Raaak Personeel een platform gevonden om zich te verbinden met gelijkgestemde ondernemers en een verschil te maken in de stad. Rebecca concludeert: “BOB is de juiste plek voor ons om te netwerken en tegelijkertijd iets goeds te kunnen doen voor ons mooie Breda.”