Spring naar content

Rockland Coaching: ‘Anderen helpen geeft veel voldoening’

Rockland Coaching: ‘Anderen helpen geeft veel voldoening’

Lisa Hendriks (BOB) en Susanne Rockland.
Lisa Hendriks (BOB) en Susanne Rockland.

Rockland Coaching, een praktijk die mensen coacht, adviseert en ondersteunt bij persoonlijke en professionele ontwikkeling, heeft zich aangesloten bij Betrokken Ondernemers Breda. Eigenaar Susanne Rockland legt uit waarom: “Ik haal veel voldoening uit activiteiten waarbij ik mensen of organisaties kan helpen bij hun ontwikkeling.” 

Het is erg waardevol om dit samen met andere ondernemers te kunnen doen, ervoer ze al tijdens de Ondernemers Maken Vuile Handen Dag. Bij BOB ziet ze de mogelijkheid om zich te verbinden met maatschappelijke organisaties en zich op diverse manieren in te zetten voor een doelgroep die ondersteuning nodig heeft. 

Rockland Coaching staat voor het vergroten van zelfinzicht, leiderschap nemen over je toekomst en het ontwikkelen van talenten”, legt Susanne uit. “We bieden ondersteuning bij loopbaanvragen, studiekeuzebegeleiding en helpen bij de aanpak en preventie van stressklachten en burn-out. Daarnaast geven we trainingen en workshops gericht op zowel loopbaanontwikkeling als het voorkomen van chronische stressklachten en burn-out.”

Bijdrage leveren

Als partner van Betrokken Ondernemers Breda verwacht Susanne haar eigen wereld te vergroten. Bovendien gelooft ze dat haar trainingen en workshops waardevol kunnen zijn voor betrokken ondernemers en maatschappelijke organisaties. “Door de contacten die ik leg kan ik mensen met elkaar verbinden en daarmee kan ik wellicht een bijdrage leveren aan hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarnaast gun ik iedereen een passende baan op de arbeidsmarkt en een goede balans tussen werk en privé.”