Spring naar content

‘Samen bouwen aan een vitaler, gezonder en sportiever Breda’

‘Samen bouwen aan een vitaler, gezonder en sportiever Breda’

Marcel de Visser van Sports + Vitality (links) samen met Justin Goetzee van BOB (rechts) tekenen de overeenkomst.
Marcel de Visser van Sports + Vitality (links) samen met Justin Goetzee van BOB (rechts) tekenen de overeenkomst.

Sports + Vitality jaagt de vitale samenleving van de toekomst aan, zo zegt Vitaliteitsmakelaar Marcel de Visser. In Breda doet Sports + Vitality dat met een HUB waar ze profit en non-profit organisaties (35+) met elkaar verbindt. Sinds kort is de organisatie lid van BOB.

“We zouden het tof vinden om met andere organisaties te bouwen aan een vitaler, gezonder en sportiever Breda, de krachten te bundelen om zo samen lokaal impact te maken”, vat De Visser zijn doelstellingen voor het partnerschap samen. 

Sports + Vitality biedt een fysieke ontmoetingsplek waar organisaties elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen werken, als een online (inter)nationale community. “We brengen vraag en aanbod bij elkaar door de partijen te inspireren op verschillende thema’s en ze te helpen met persoonlijke en organisatorische groei , zodat we lokaal, regionaal, landelijk en internationale samen impact kunnen realiseren op sociaal maatschappelijke uitdagingen.” Dat komt samen in de missie: “Een wereld creëren waar sport en vitaliteit vanzelfsprekend is voor iedereen, door professionals met elkaar te verbinden.”

Het partnerschap van BOB past in de samenwerkingen die de organisatie al is aangegaan in Breda. “Omdat ook wij staan voor samen werken en impact willen maken om zo Breda een stuk mooier, vitaler, gezonder en sportiever te maken.” Sports + Vitality is al betrokken bij projecten als De gezonde werkvloer Breda, leefstijlinterventieprogramma’s in de wijk, NACTelt en de Sociale Sportschool. “We zijn nauw betrokken bij het lokaal preventie-akkoord en zetten onze expertise en netwerk in op diverse thema’s binnen het domein sport en vitaliteit.” 

Binnen Betrokken Ondernemers gaan De Visser en collega’s graag met andere organisaties in gesprek over sociaal maatschappelijke vraagstukken. “We staan ervoor open om samen met concrete oplossingen te komen. Wij zijn verbinders, betrokken en innovatief en zetten graag onze kennis en het netwerk in voor een mooier Breda.”