Spring naar content

‘Samen winst maken voor samenleving, milieu en bedrijven’

‘Samen winst maken voor samenleving, milieu en bedrijven’

Hans van den Boom van BOOM communicatie en strategie ondertekent het contract met BOB.
Hans van den Boom van BOOM communicatie en strategie ondertekent het contract met BOB.

BOOM strategie en communicatie is geen onbekende in Breda. Het bureau zet zich al in voor Verbeter Breda om samen het tij van de kansenongelijkheid in Breda te keren. “Met BOB willen we hier actief mee aan de slag en ook ondernemers hierbij betrekken”, stelt Hans van den Boom.

Daarnaast ziet Van den Boom ook kansen om op andere vlakken iets te kunnen betekenen voor de wereld. “BOOM strategie en communicatie staat voor verbinden”, vertelt de enthousiaste ondernemer. Precies die rol wil hij samen met zijn medewerkers oppikken bij Betrokken Ondernemers Breda. “We hopen mee te kunnen helpen aan het verbinden en Breda een mooiere, inclusievere stad te maken. En samen winst te maken voor de samenleving, het milieu én de bedrijven.”

Transformaties

BOOM strategie en communicatie verbindt ‘binnen met buiten, top met medewerkers en afdelingen onderling’. “Wij houden ons van daaruit bezig met visie, strategie, communicatie, participatie, gedrags- en cultuurverandering, transformaties en betekenisgeving.”

Deze strategische kennis brengt Van den Boom graag in bij BOB. “Maar uiteraard worden we ook graag ingeschakeld door andere BOB-leden om hen te ondersteunen met hun toekomstverhaal, purpose en transitie.”