Spring naar content

TEJO-Huis Breda: ‘Netwerk delen en mentale gezondheid jongeren bevorderen’

TEJO-Huis Breda: ‘Netwerk delen en mentale gezondheid jongeren bevorderen’

tejo

Het TEJO-Huis Breda, een bijzondere inloopplek voor jongeren tussen 10 en 20 jaar met zorgen, twijfels en vragen, heeft zich vol enthousiasme aangesloten bij Betrokken Ondernemers Breda. De organisatie streeft ernaar jongeren te ondersteunen in hun mentale welzijn en gelooft dat de samenwerking met Betrokken Ondernemers Breda de perfecte gelegenheid biedt om dit doel nog verder te verwezenlijken.

Ilhame en Marie Therese, vertegenwoordigers van TEJO Breda, leggen uit: “Ons TEJO-Huis is een plek waar jongeren snel, gratis en zonder verwijzing terechtkunnen voor ondersteuning en een luisterend oor. We werken aan het voorkomen van grotere problemen door tijdig te praten en te helpen. Onze missie is om de mentale gezondheid van jongeren te versterken en herstel te bevorderen.”

De samenwerking met Betrokken Ondernemers Breda gaat hand in hand met de doelen van TEJO-Huis Breda. José voegt toe: “We ondersteunen de missie van Betrokken Ondernemers Breda om maatschappelijke organisaties en bedrijven te verbinden en zo een positieve impact te maken op jongeren en de gemeenschap. We geloven dat deze verbinding ons zal helpen ons doel nog krachtiger te realiseren.”

TEJO-Huis Breda heeft veel te bieden aan het netwerk van Betrokken Ondernemers Breda. Ilhame en Marie Therese benadrukken: “We willen ons netwerk delen en bewustwording creëren rondom mentale zorg voor jongeren binnen het bedrijfsleven. Het is een onderwerp dat niet altijd de aandacht krijgt die het verdient. We willen dat meer mensen in Breda weten over ons TEJO-Huis en dat ze ons helpen bekender te worden, zodat we nog meer jongeren kunnen bereiken en ondersteunen.”

De maatschappelijke organisatie hoopt ook op bijdragen vanuit het bedrijfsleven. “We zien uit naar een mooie samenwerking met Betrokken Ondernemers Breda, waarvan de leden allemaal willen bijdragen aan het welzijn van Breda en haar inwoners. TEJO-Breda wordt grotendeels gerund door vrijwilligers, dus alle hulp, ideeën en netwerkcontacten zijn van onschatbare waarde”, besluiten Ilhame, Marie Therese en José.