Spring naar content

Triple O Campus gelooft in kracht van betekenisvol bezig zijn

Triple O Campus gelooft in kracht van betekenisvol bezig zijn

Saskia van Rijn, Community Manager van Triple O Campus en Justin Goetzee (BOB).
Saskia van Rijn, Community Manager van Triple O Campus en Justin Goetzee (BOB).

Triple O Campus verbindt bedrijven in de creatieve industrie en toegepaste technologie, en deze verbinding strekt zich ook uit naar de stad. Partner worden bij BOB is daarin een logische stap, verwoordt Saskia van Rijn, Community Manager van Triple O Campus. “We geloven echt in de kracht van betekenisvol bezig zijn, zowel in als naast je werk.” 

“Het is van groot belang dat bedrijven en individuen iets teruggeven aan de samenleving”, vervolgt Saskia. “Als we allemaal ons steentje bijdragen, hoe klein ook, kunnen we echt iets bereiken. Bovendien kunnen we als campus de bedrijven samenbrengen terwijl ze zich inzetten voor een betere wereld. Zo verbinden we op een ander niveau.”

Triple O Campus is de afgelopen jaren gegroeid tot een plek waar honderd bedrijven samenkomen om samen te werken, te groeien en elkaar te inspireren. “Inmiddels is het uitgegroeid naar een ware ontmoetingsplek”, vertelt de Community Manager, “en willen we met BOB een stapje verder, namelijk óók samen impact maken!”

Samenwerking
De keuze om zich aan te sluiten bij Betrokken Ondernemers Breda is dan ook geen toeval. Met het partnerschap wil Triple O Campus de kracht van samenwerking en betekenisvol ondernemen benadrukken. Wat denkt Triple O Campus toe te voegen aan het netwerk van Betrokken Ondernemers Breda? “Een doel is om de bedrijven op de campus in contact te brengen met Betrokken Ondernemers Breda, zodat ze kunnen profiteren van de vele voordelen die het netwerk biedt.”

Andersom ziet ze ook kansen. “We blijven ons eigen ecosysteem opbouwen en willen ons lokale netwerk verder uitbreiden. Dit kan ten goede komen aan de campus en haar huurders.”