Spring naar content

Van Haperen Dakbedekkingen wil anderen inspireren

Van Haperen Dakbedekkingen wil anderen inspireren

foto van Haperen

Van Haperen Dakbedekkingen heeft zich aangesloten bij Betrokken Ondernemers Breda. Via BOB wil het Bredase bedrijven anderen inspireren op het gebied van sociaal ondernemen. 

“Samen naar de top!”, vertelt directeur Michael van Haperen. “Dit is waar wij in geloven door samen op te trekken met ons team, onze partners en andere betrokkenen. Door naar elkaar te luisteren, elkaars mogelijkheden te benutten en wensen en eisen te bespreken zodat we uiteindelijk een optimaal duurzaam eindresultaat behalen.”

Bij Van Haperen Dakbedekkingen staat samenwerken én het realiseren van duurzame daken centraal. “Bovendien willen we mensen inspireren op het gebied van sociaal ondernemen”, vertelt Michael. “Wij willen met alle betrokken partners van BOB, met dezelfde denk- en werkwijzen, samenwerken om sociaal maatschappelijke uitdagingen op te lossen. De keuze om ons bij BOB aan te sluiten is dan ook om elkaar hierin te inspireren en te versterken.”

Binnen BOB wil Van Haperen Dakbedekkingen kennis overdragen aan andere partners. “En we willen leren van anderen, ons netwerk vergroten en samenwerken met gelijkgestemde bedrijven die zich inzetten voor duurzaam en sociaal ondernemen.”