Spring naar content

Van Wijnen: Klaar om tijd, ideeën en handjes bij te dragen

Van Wijnen: Klaar om tijd, ideeën en handjes bij te dragen

Directeur Peter Riemers van Van Wijnen Breda samen met Justin Goetzee van BOB.
Directeur Peter Riemers van Van Wijnen Breda samen met Justin Goetzee van BOB.

Bouwbedrijf Van Wijnen Breda heeft zich aangesloten bij Betrokken Ondernemers Breda. Het bedrijf staat klaar om invulling te geven aan het kersverse partnerschap. “We dragen graag bij in tijd, ideeën, initiatieven en steken daarbij ook zelf de handen uit de mouwen”, vat directeur Peter Riemers de doelstellingen van Van Wijnen samen.

“Wat ons betreft komen wij vooral brengen”, verduidelijkt Riemers. “Het gaat ons niet om het netwerk, of om daar iets uit te halen, maar om een gecoördineerde samenwerking om samen meer te bereiken dan ieder afzonderlijk.”

Van Wijnen Breda is een bouwbedrijf dat actief is in alle segmenten, zowel nieuwbouw als renovatie. “Wij ontwikkelen, bouwen, renoveren, transformeren, en beheren in de hele bouwkolom”, aldus de betrokken ondernemer.  “Wij bouwen samen aan ruimte voor een beter leven, in alle opzichten, voor onze klanten, hun klanten, het leven om ons heen en onze medewerkers.”

Het bouwbedrijf heeft een duidelijke visie waarom het zich aansluit bij BOB. “Vanuit onze overtuiging om bij te dragen aan een betere wereld, ook voor de generaties na ons, investeren wij in onze omgeving. In onze stad Breda stoppen we dan ook graag tijd om een bijdrage te leveren aan alles en iedereen die het nodig heeft.”