Spring naar content

Vincentius Breda zet met hulp van Go Digital grote stap met website 

Vincentius Breda zet met hulp van Go Digital grote stap met website 

Overleg Vincentius en Go Digital over de nieuwe website. FOTO HOUSE OF MOTION
Overleg Vincentius en Go Digital over de nieuwe website. FOTO HOUSE OF MOTION

Go Digital, kersvers partner van Betrokken Ondernemers Breda, heeft meteen de handen uit de mouwen gestoken. Het Bredase bureau ontwierp en bouwde in korte tijd een geheel nieuwe website voor Vincentius Breda én verzorgde ook de nieuwe content. “Hier wordt echt het verhaal van Vincentius verteld”, aldus een trotse penningmeester  Paul Krusemeijer.

“De uitstraling van onze website is hiermee geweldig verbeterd”, geeft de penningmeester aan. De compleet nieuwe website bevat nieuwe foto’s, gemaakt in samenwerking met House of Motion, en verhalen van hulpontvangers  en vrijwilligers. “De site maakt helemaal duidelijk wie wij zijn en wat wij doen. Go Digital heeft dit echt begrepen.” 

Go Digital is blij met de koppeling met Vincentius Breda, vertelt Boyd Verbiest. “Vanwege de enthousiaste en zeer betrokken vrijwilligers. Vincentius wil graag haar naamsbekendheid binnen Breda vergroten en zichtbaar zijn bij de mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Hier helpen we natuurlijk graag aan mee!”

 Boyd is ervan overtuigd dat de nieuwe site helpt bij het aantrekken van nieuwe vrijwilligers en mensen die spullen willen doneren. Wat Go Digital betreft, was deze actie het begin van een langere bijdrage aan Vincentius. “We blijven nauw betrokken bij de organisatie.”

Paul prijst het hele traject en de korte doorlooptijd. “Wij zijn altijd in de gelegenheid geweest mee te kijken, te reageren, aanpassingen voor te stellen en het was nooit te veel.”