Spring naar content

Waardevolle middag voor Coach+Result

Waardevolle middag voor Coach+Result

Medewerkers van Coach+Result samen met bewoners van Surplus de Donk te Ulvenhout.
Medewerkers van Coach+Result samen met bewoners van Surplus de Donk te Ulvenhout.

Coach+Result organiseert jaarlijks een teamweek voor en met het personeel. In deze week volgen zij samen diverse activiteiten zoals een ChatGPT training en een workshop BHV Hulpverlening. Daarnaast hebben ze een etentje met zelfgemaakte gerechten door het personeel. Om de teamweek compleet te maken vinden Iraida Grimm en Sjoerd Wenselaar het belangrijk om ook iets goeds te doen voor een ander.

Coach+Result is gevestigd te Ulvenhout en zijn vorig jaar lid geworden van Betrokken Ondernemers Breda. “Om echt iets dichtbij praktisch te kunnen doen voor de gemeente, werden we gekoppeld aan een verzorgingshuis de Donk in Ulvenhout” verteld Iraida.

 

Afgelopen donderdag was het dan zo ver, de medewerkers van Coach+ Result zijn op pad gegaan met bewoners van Surplus de Donk. Ze hadden voldoende handjes om met een groep bewoners vrolijk naar buiten te kunnen gaan en een wandeling te maken. “Een kleine moeite voor ons en wel een waardevolle middag”. “En wat ons nog verder opviel waren de geweldige verzorgers van deze bewoners” geeft Iraida aan.

Tijdens het wandelen had iedereen het gezellig met elkaar en hebben zij enorm gelachen. En dit samen met de verzorging. Zo geven medewerkers aan dat zij nog veel meer respect en waardering mogen ontvangen. Deze lieve en positieve medewerkers in de zorg doen er alles aan om er een mooie middag van te maken.