Spring naar content

Winters beleeft topdag bij Ostara De Kleine Hoeve

Winters beleeft topdag bij Ostara De Kleine Hoeve

Foto Winters met Ostara De Kleine Hoeve

Winters bouw & ontwikkeling heeft vrijdag 29 september het 25-jarig jubileum van directeur Arend de Boer gevierd door met alle collega’s aan de slag te gaan bij Ostara De Kleine Hoeve. “Hoe het was? Een topmiddag!”, vat directiesecretaresse Carla Smekens de dag samen.

Winters vindt het belangrijk om haar maatschappelijke betrokkenheid te tonen. “We hopen op die manier een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij waarin we actief zijn. Helemaal mooi is het dat we hiermee recht doen aan ons credo ‘Winters creëert en koestert waardevolle plekken’ omdat we 12 jaar geleden het Ostara De Kleine Hoeve mochten realiseren. Afgelopen vrijdagmiddag hebben we het weer gekoesterd, en wat een mooie plek is het!”, vertelt Carla.

Wensen vervuld

Met 55 collega’s zijn alle wensen van Ostara De Kleine Hoeve voor deze middag vervuld. Het team bezorgde een nieuw hekwerk, nieuwe poorten, daarnaast werden er onder meer bomen gesnoeid en gestut, een kippenverblijf uitgemest, kippengaas gespannen, dakgoot gemaakt, hagen gesnoeid en nog veel meer. Ook werden de werknemers van Winters geholpen door enkele bewoners van de zorglocatie.

Geslaagde middag 

“Alle medewerkers hebben het als zeer positief ervaren, iedereen was enthousiast en heeft zijn best gedaan om alle klussen op het wensenlijstje van Ostara De Kleine Hoeve te klaren. We kijken terug op een zeer geslaagde middag, jubilaris, collega’s, bewoners, vrijwilligers en kippen blij, iedereen blij”, vertelt Carla trots.